Course & Class

Kursus

Pelajaran Bahasa Jepun

 • Kelas kecil (bawah 15 pelajar/ kelas): Anda memang begitu berpeluang untuk bercakap Bahasa Jepun dalam kelas!
 • Kelas unik adalah popular dalam kalangan pelajar: pelajari perkataan daripada Manga!
  dll…
 • Guru-guru yang ceria dan mesra mengajar anda kehidupan orang Jepun!
 • Bilik darjah yang sentiasa penuh dengan pelajar yang ceria!

Pelajaran rentas budaya

Pelajaran rentas budaya
 • Upacara teh
 • Cara memakai Yukata (pakaian tradisional Jepun)
 • Adab khidmat
  dll…

Three-Month Intensive Course

Small classes with a maximum of 15 students for a reasonable cost

KELAS

Kelas Permulaan

Kelas Permulaan

Kursus permulaan kami terdiri daripada kumpulan saiz kecil, yang membolehkan setiap pelajar mendapat perhatian yang maksimum daripada guru.
Kami memberi tumpuan kepada asas-asas hiragana, katakana dan kanji permulaan dengan kadar perlahan untuk memastikan bahawa semua pelajar benar-benar memahami setiap pelajaran.

Kelas PraPertengahan

Kelas PraPertengahan

Kursus ini memberi tumpuan kepada asas tatabahasa dan simpulan bahasa Jepun yang biasa untuk memberikan kurikulum seimbang dalam mendengar, membaca, menulis dan bercakap kepada pelajar-pelajar kami.
Kami juga bermula dengan tahap N3/N4 ujian JLPT.

Kelas PraLanjutan

Kelas PraLanjutan

Pelajar dalam kursus ini akan mempelajari tatabahasa dan simpulan bahasa pada tahap yang lebih tinggi. Ini adalah berguna dalam meningkatkan keupayaan komunikasi pelajar-pelajar kami.
Kami juga berhasrat untuk mereka mencapai tahap N2 JLPT.

Kelas Lanjutan

Kursus Lanjutan kami direka untuk pelajar-pelajar yang mengambil JLPT N1 atau ujian EJU. Belajar dengan ungkapan bertulis lebih sukar untuk meningkatkan kemahiran bercakap, mendengar, menulis, membaca. Juga anda akan mempelajari cara untuk menulis esei (gaya bebas dan ayat yang logik. Pelajar-pelajar kami yang berjaya menamatkan kursus ini akan dapat berkomunikasi dengan fasih dalam Bahasa Jepun dengan penutur asli Jepun.

Ultra lanjutan

Ultra lanjutan

Pelajar dalam kursus ini akan membaca akhbar atau majalah, kemudian mereka akan membincangkan tentang acara semasa Jepun atau banyak lagi perkara lain. Dan juga membaca kefahaman tentang novel, esei, puisi Jepun dan lain-lain.
Tambahan pula, mempelajari akademik dan simpulan bahasa Jepun juga.
Pelajar-pelajar kami yang berjaya menamatkan kursus ini akan dapat berkomunikasi dengan fasih dalam Bahasa Jepun dengan penutur asli Jepun sama seperti pelajar kelas Lanjutan.